Yandex Metrica

TFF'den açıklama: Derbideki iddialar yalan

TFF'den açıklama: Derbideki iddialar yalan

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile TFF yöneticisi Nuri Akın arasında tartışma yaşandığı iddialarını yalanlandı.

Spor

23.01.2024, 18:20

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas ile arasında tartışma yaşandığı öne sürülen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Nuri Akın için TFF tarafından açıklama yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Burak Elmas'la hakemler üzerinden sözlü tartışmaya girdiği öne sürülen Nuri Akın için, “Sayın Nuri Akın'ı yıpratmaya yönelik değerlendirme ve haberlere itibar edilmemelidir.” diye bir açıklama yayınladı.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Federasyonumuzun değerli Yönetim Kurulu üyelerinden Sayın Nuri Akın'ın TFF üyeliğine seçilmesiyle ilgili ve kamuoyunda yer alan bazı konularda yanlış bilgilere dayalı değerlendirmeler yapılmaktadır.

Sayın Nuri Akın, Türkiye'nin saygın ve başarılı iş adamlarından olup, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'in bizzat talebiyle, 1 Haziran 2019'da yapılan TFF Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve davet edilmiş ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

O günden bu yana TFF Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam eden Sayın Akın, başta UEFA Şampiyonlar Ligi finali ev sahipliği için yenilenen Olimpiyat Stadyumu olmak üzere birçok çalışmanın sorumluluğunu üstlenmiştir.

Federasyonumuzu temsil eden her kişi, TFF'yi temsil ettiğinin bilincindedir ve ona göre davranır.

Sayın Nuri Akın'ı yıpratmaya yönelik değerlendirme ve haberlere itibar edilmemelidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Türkiye Futbol Federasyonu”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading