Yandex Metrica

Teklifi kabul etti! Milli yıldız Süper Lig'in devine imza atıyor

Teklifi kabul etti! Milli yıldız Süper Lig'in devine imza atıyor

Beşiktaş, İtalya'da Sassuolo forması giyen milli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için İtalyan ekibi ile anlaşma aşamasına geldi. Öte yandan Kaan Ayhan da Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

Spor

23.01.2024, 20:21

Spor Toto Süper Lig'de peş peşe alınan galibiyetlerin ardından şampiyonluk potasına giren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların hedefinde Kaan Ayhan var.

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TEKLİFİNİ İLETTİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in direktifleri doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, milli futbolcu Kaan Ayhan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için İtalyan kulübü Sassuolo'ya teklifini iletti. Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan İtalyan kulübü, zorunlu satın alma opsiyonu konusunda ısrarcı değil.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

KAAN AYHAN KABUL ETTİ

İtalyan kulübünde fazla forma şansı bulamayan Kaan Ayhan, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti. Beşiktaş yönetimi, Sassuolo ile satın alma opsiyonu bedelinde uzlaşma sağlaması halinde transfer mutlu sonla bitecek. Daha önce milli takımda Şenol Güneş'le birlikte çalışan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımda forma giymek için can atıyor.

Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

51 KEZ MİLLİ OLDU

3 sezondur Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan, oynadığı 55 maçta 2 gol attı. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 11 maçta görev yaptı. Kaan Ayhan A Milli Takım formasını ise 51 kez terletti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading