Yandex Metrica

Tecavüz, rüşvet ve pedofili... Pajnic ve Lemina'nın başı dertte

Tecavüz, rüşvet ve pedofili... Pajnic ve Lemina'nın başı dertte

Son dakika haberleri... Fransız gazeteci Romain Molina, Twitter adresi üzerinden yaptığı canlı yayında futbol dünyasında yaşanan skandal olayları dile getirdi.

Spor

16.03.2024, 18:52

Sporseverler Fransız gazeteci Romain Molina'nın canlı yayında anlattığı olaylar karşısında şok oldu.

Ajansspor'un haberine göre 70 bin kişinin canlı izlediği yayında Melissa Goba’nın konuğu olan Molina, Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Mario Lemina'nun dahil olduğu skandal gelişmeleri ortaya attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

ROMAİN MOLİNA'NIN FLAŞ İDDİALARI;

*PSG'de oynadığı dönem Matuidi ve takım arkadaşları  nargile içerdi. Futbolcular nargilelerini deplasmana da götürüyorlardı. 

* Premier Lig, Championship, Ligue 1 ve Ligue 2 forması giyen 400’den fazla futbolcu gençlik yıllarında birden fazla kez tecavüze uğradı. Öyle ki bir kısmının anal bölgesinden problemler yaşadığı ve bunun için özel kliniklere yatırıldıkları belirtiliyor. Bununla ilgili belgeler aralık ayından itibaren paylaşılacak.

*Beşiktaş'ta forma giyen Pjanic 2020’de 60 milyon Euro’ya Juventus'tan Barcelona’ya, Arthur'un ise  72 milyon Euro’ya Juventus’tan Barcelona'ya transfer oldu. Bu işlmelerde yasa dışı teknikler kullanıldı.

*Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Lemina'nın Fransa milli takım yerine Gabon milli takımını seçmesi için yüklü miktarda para aldı.

*Uluslararası bir antrenör bir turnuva esnasında 13 yaşındaki iki kız çocuğunu tecavüz ettikten sonra elleri kanlı bir şekilde yakalandı. 2017’de başka sebeplerle görevinden alındığı açıklandı. Ünlü bir Fransız da bu işin halı altına süpürülmesinde etkin rol oynadı.

*Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin en iyi futbol akademilerinden bir tanesi pedofili grubu tarafından yönetiliyor.

*Kolombiya futbolunun hakem komitesi başkanı bir pedofil. Molina canlı yayın esnasında 12 yaşındaki bir çocuğun suç duyurusunu okuyamadı ve yarıda bırakmak zorunda kaldı.

*Bazı kulüp ve menajerler futbolcularının verilerini iyi göstermek için Transfermarkt’a para ödüyor.

*Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema’nın Fransa Milli Takımı’na geri dönüşünde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un da payı var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading