Yandex Metrica

Süper Lig'in ikinci yarısı çok farklı olacak! Galatasaray ve Emre Belözoğlu görüştü..

Süper Lig'in ikinci yarısı çok farklı olacak! Galatasaray ve Emre Belözoğlu görüştü..

Sezon başında kadrosuna kattığı İsviçreli golcü Haris Seferovic'den istediği performansı alamayan Galatasaray, yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Seferovic'in ayrılmak istememesi Başakşehiri harekete geçirdi. Başakşehir teknik sorumlusu Emre Belözoğlu'nun listesinde yer alan Haris Seferovic ile görüştü ve oyuncuyla el sıkıştı. Belözoğlu, Galatasaray yöneticileri ile bir araya gelerek Seferovic'in durumunu sordu.

Spor

23.01.2024, 20:21

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

"ANLAŞIRSANIZ OYNAMAYI KABUL EDERİM"

Emre Belözoğlu'nun Seferovic'i istemesinin ardından oyuncu ile görüşen Başakşehir yöneticileri prensipte anlaşmaya vardı. Seferovic cephesi ise Galatasaray yetkililer ile bir araya gelerek 'Eğer anlaşırsanız ligin 2. yarısında Başakşehir'de oynamayı kabul ederim' dedi.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜ

Belözoğlu  bu transferi hızlandırmak için Galatasaray ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı ögrenildi. Yabancı kuralından  dolayı Seferovic'i elden çıkartmaya çalışan sarı-kırmızılılar İsviçreli oyuncunun gidişine izin verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading