Yandex Metrica

Süper Lig'in golcüsü meydan okudu: Messi ve Ronaldo ile aynı kalitedeyim

Süper Lig'in golcüsü meydan okudu: Messi ve Ronaldo ile aynı kalitedeyim

Son dakika haberleri... Süper Lig'de bu sezon Adana Demirspor ile başarılı bir sezon geçiren Mario Balotelli, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı yeteneklere sahip olduğunu söyledi.

Spor

23.01.2024, 18:54

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, dünya futboluna damga vuran Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'ye meydan okudu.

The Athletic'e konuşan 30 yaşındaki yıldız, eski dönemlerinde daha dikkatli olması halinde Manchester City'de Ballon d'Or kazanabileceğini iddia etti.

Yeteneklerini istediği gibi değerlendiremediğini belirten Balotelli, "Yüzde yüz eminim, Messi ve Ronaldo ile aynı kalitedeyim; ancak Messi ve Ronaldo'nun seviyelerine gelmek için bazı şansları kullanamadım." dedi.

İngiltere'de formasını giydiği Manchester City'den ayrılmanın kendisi için en büyük hatalardan biri olduğunu açıklayan Adana Demirspor'un golcüsü, "City'den ayrılmam en büyük hatalarımdan biriydi. Ayrıldıktan sonra Milan'da bir buçuk yıl iyi oynasam da daha sonra bazı problemler yaşadım. Şimdi daha tecrübeliyim, o zaman City'den ayrılmamam gerektiğini biliyorum. Her yıl City'nin gelişimini, gelişimini ve gelişimini gördük. Orada uzun yıllar Sergio Aguero gibi olabilirdim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading