Yandex Metrica

Süper Lig ekibi Ekuban'a kavuşuyor! Taraftarlar tören hazırlığına başladı

Süper Lig ekibi Ekuban'a kavuşuyor! Taraftarlar tören hazırlığına başladı

Son dakika haberleri... Yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan Genoa'ya giden ama mutsuz olan Caleb Ekuban Süper Lig'e dönüyor.

Spor

21.03.2024, 20:07

Süper Lig'in ilk yarısını 2.sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Konyaspor, dev transfere imza atıyor.

Sezon başı Trabzonspor'dan İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban ile görüşen Yeşil-beyazlılar transferler görüşmelerinde önemli bir aşama kaydetti.

Konuyla ilgili itiraflarda bulunan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, transferin yüzde 70 gerçekleşebileceğini belirterek, “Ekuban ismi bize önerilince teknik direktörümüz ile konuştum. İlhan Palut, Ekuban’ı takımında görmek istediğini bana iletti. Girişimlere başladık. Genoa 6 Ocak’ta Sassuolo ile oynayacak. O maçtan sonra transferin durumu netleşecek. İtalyan kulübü ile yaptığımız görüşmelerde yüzde 70 aşama kaydettik” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ekuban'ın transfer haberlerine sevinen Konyasporlu taraftarların Ganalı yıldız için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Haberi Görüntüle

EKUBAN DÖNMEK İSTİYOR

Trabzonspor ile ortaya koyduğu performans sonrası Serie A ekibi Genoa'ya transfer olan Ganalı yıldız, forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılma kararı aldı.

Lig'de istediği sonuçları alamayan ve Andriy Shevchenko önderliğinde galibiyete hasrete kalan Genoa oynadığı son 16 maçta galip gelemedi.

Ukraynalı teknik adamla devre arası yeni bir planlama kararı alan İtalyan ekibinde Ekuban'ın da ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor'da Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Ekuban, 103 maçta 29 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading