Yandex Metrica

Süper Lig devi duyurdu! İngiltere'de mutsuz olan Trezeguet geri dönüyor

Süper Lig devi duyurdu! İngiltere'de mutsuz olan Trezeguet geri dönüyor

Son dakika haberleri... Premier Lig'de Aston Villa forması giyen Mahmud Hasan Trezeguet, Başakşehir ile görüşmelere başladı.

Spor

23.01.2024, 18:43

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa forması giyen Mahmud Hasan Trezeguet ile ilgilendiklerini duyurdu.

2018-2019 sezonunda ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Mısırlı yıldız, 10 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu.

İngiltere'de mutsuz olan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.


EMRE BELÖZOĞLU: KESİN TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Belözoğlu, "Bir kenar oyuncusu transferi kesin yapacağız. Belki aramızdan ayrılan oyuncuların durumuna göre bir fırsat gelişirse, hücum bölgesine bir oyuncu daha alabiliriz. Trezeguet ilgilendiğimiz oyunculardan biri. Visca'nın yerini doldurmak kolay olmuyor. Skora katkı verecek ve üçüncü bölgede üretkenliği arttıracak oyuncu arıyoruz. Yusuf Ndayishimiye ile ilgili bize net ulaşan söylemler var. İstenilen bir oyuncu. Giden oyuncunun yerini doldurmak kolay olmuyor. Zaman gerekiyor. Yusuf'un kalacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading