Yandex Metrica

Süper Lig devi bombayı patlattı! Sörloth İstanbul'a geliyor

Süper Lig devi bombayı patlattı! Sörloth İstanbul'a geliyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Forvet arayışlarında sona gelen Fenerbahçe, Süper Lig'de daha önce gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth ile prensipte anlaştı.

Spor

23.01.2024, 17:51

Vitor Pereira'nın "gol atan santrfor istiyorum" sitemine Fenerbahçe'den süper cevap geliyor.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor ile 2019-2020 Süper Lig sezonunda 24 gol atarak krallık tacını takan Alexander Sörloth ile anlaşmaya vardı.

Norveçli golcü ile maaş konusunda anlaşan kulüp başlanı Ali Koç, bonservisini elinde bulunduran Bundesliga ekibi Leipzig ile son pazarlıklarını sürdürüyor.

Zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralama teklifinde bulunan >Fenerbahçe,  10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

Geçen sezon 20 milyon Euro'ya alınan >Sörloth için en az 15 milyon Euro isteyen Alman kulübü, oyuncu için  İtalya ve Fransa'dan da talipler olduğunu belirtti.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

SÖRLOTH DÖNMEK İSTİYOR

Sarı-lacivertliler, Leipzig'in tutucu tavrına karşı 25 yaşındaki golcünün Türkiye'ye dönme isteğine karşı 8 Eylül'e kadar son kozunu oynayacak.

Trabzonspor ile oynadığı tek sezonda olağanüstü bir performans sergileyerek tüm kulvarlarda 33 gol atan Norveçli, Almanya'da mutsuz olduğu için kendisini değerli hissedeceği bir takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Sörloth'un Leipzig ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading