Yandex Metrica

Süper Lig'de yılın takası gerçekleşiyor! Emre Mor imzayı atıyor

Süper Lig'de yılın takası gerçekleşiyor! Emre Mor imzayı atıyor

Son dakika transfer haberleri... Fatih Karagümrük'te bu sezon harikalara yaratan Emre Mor'un yeni sezonda Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia ediliyor. Sarı-lacivertliler genç yıldızı bonservis + takasla bitirmeyi hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 19:20

Bu sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor, Fenerbahçe ile görüştü.

Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile Vefa Stadı'nda bir araya geldi.

Kadın futbolunda oynanan ve Karagümrük'ün Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı birlikte izleyen ikilinin transfer için masaya oturduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

EMRE MOR- OZAN TUFAN TAKASI GERÇEKLEŞİYOR

Yeni sezonda Fenerbahçe'den gönderilmek istenen Ozan Tufan'ı Emre Mor'a karşılık Karagümrük'e teklif eden Fenerbahçe, oyuncuyu çok istediklerini bildirdi.

Geçmişte Borussia Dortmund, Celta Vigo, Olympiakos ve Galatasaray formaları da giyen Emre Mor, bu sezon Karagümrük'te 5 gol atıp, 3 asist üretti.

Sezon başı kiralanan geç yıldızın bonservisi devre arasında alınmıştı.

Fatih Karagümrük, bonservis ödemesi hakkında açıklama yapmadı.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN SÜRE İSTEDİ

Fenerbahçe defterini kapatması beklenen Ozan Tufan, Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif alması durumunda Karagümrük'e gitmekten vazgeçecek.

İstanbul'da kalmak isteyen Ozan'ın  iki takımla da anlaşmaması durumunda Karagümrük'ün teklifine evet demesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading