Yandex Metrica

Süper Lig'de flaş ayrılık! Büyük umutlarla gelen yıldız golcünün sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de flaş ayrılık! Büyük umutlarla gelen yıldız golcünün sözleşmesi feshedildi

Son dakika haberleri... Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da kamp yaparak geçiren Gaziantep FK'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Çekyalı oyuncunun bileti kesildi.

Spor

23.01.2024, 20:09

Antalya'da kamp hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK, futbolcu Tomas Pekhart'ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sözleşmesi feshedilen Çekyalı 33 yaşındaki golcü oyuncuya kariyerinde başarılar dilendi.

Açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Tomas Pekhart ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak anlaşılarak feshedilmiştir. Tomas Pekhart'a kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında başarılar dileriz." denildi

Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Haberi Görüntüle

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

PEKHART'IN GAZİANTEP FK KARNESİ

Sosyal medyadan açıklama yapan Pekhart, "Gaziantep FK ile aramdaki sözleşmenin feshi için karşılıklı mutabakata varıldı. Şu andan itibaren boş bir oyuncuyum ve ocak transfer dönemini bekliyorum." ifadesini kullandı.

Gaziantep FK'ye sezon başında 2 yıllığına transfer olan Pekhart, takımla çıktığı 12 resmi karşılaşmada sadece 1 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading