Yandex Metrica

Stefan Kuntz son maçına çıkıyor! Yerine gelecek isim belli oldu

Stefan Kuntz son maçına çıkıyor! Yerine gelecek isim belli oldu

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un kadro tercihi ve oynattığı oyun tepki toplamıştı. Lüksemburg ile 3-3 berabere kalınmasının ardından Kuntz'un kredisinin bittiği ve Faroe Adaları maçının bitimiyle birlikte görevine son verileceği öne sürüldü.

Spor

23.01.2024, 19:51

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Lüksemburg'u konuk etmişti. Ay-Yıldızlılar, üç kez geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı. A Milli Takımımıza 1 puanı getiren gol, 87. dakikada İsmail Yüksek'ten gelmişti. Kırmızı - beyazlıların Lüksemburg karşısında oynadığı oyun ve aldığı beraberlik sonrasında teknik direktör Stefan Kuntz, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

KADRO TERCİHİ ELEŞTİRİLMİŞTİ

Alman çalıştırıcının oynattığı oyun ve ilk 11 tercihi tepki toplarken, takımdan ayrılacağına dair söylentiler de artmaya başladı. Stefan Kuntz'un Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynanacak maçlar öncesi açıkladığı kadro sonrası sosyal medyada birçok tartışma çıkmıştı.

Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Haberi Görüntüle

'FAROE ADALARI SON MAÇI OLACAK'

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalınmasının ardından Kuntz'un kredisinin bittiği ve Faroe Adaları maçının bitimiyle birlikte görevine son verileceği öne sürüldü.

Stefan Kuntz'un ayrılığının ardından ise takımın başına üç isimden birinin geçeceği iddia edildi. A Milli Takım'da Kuntz sonrası göreve Sergen Yalçın, İsmail Kartal ve Aykut Kocaman'dan birinin başlayacağına dair iddia kamuoyunda geniş yer buldu.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın için Sinan Engin, "Sergen Yalçın'a çok teklif geldi, kabul etmedi. Beklediği bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş'ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Belki o da olabilir ama başka bir yer." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor'un Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve Kocaman'ın, bu sezon takım çalıştırmak istememesi nedeniyle gelen teklifi reddettiği ileri sürülmüştü.

Ayrıca İsmail Kartal'ın da Atakaş Hatayspor ile görüştüğü ancak anlaşma sağlayamadığı kaydedilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading