banner2

Son dakika haberi: Galatasaray Marcao kararını açıkladı

Son dakika haberleri... Galatasaray, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao'nun süresiz kadro dışı bırakıldığını resmi olarak açıkladı.

Spor 18.08.2021, 17:54 18.08.2021, 18:00
Abone ol
Son dakika haberi: Galatasaray Marcao kararını açıkladı

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ve sonra yumruk atan Marcao'nun bugünden itibaren kadro dışı bırakıldığını ve idmanlara tek başına devam edeceğini duyurdu.

GALATASARAY'IN MARCAO AÇIKLAMASI;

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira’nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız.

2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir. 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!