Yandex Metrica

Son dakika: Gedson Fernandes imzalıyor! Portekizli yıldız İstanbul'a geliyor

Son dakika: Gedson Fernandes imzalıyor! Portekizli yıldız İstanbul'a geliyor

Son dakika haberleri... Devre arası Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan Gedson Fernandes, yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek. Portekizli oyuncunun sözleşme imzalama tarihi belli oldu.

Spor

23.01.2024, 19:20

Beşiktaş'ın devre arası Benfica'dan transfer edip Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes, resmi sözleşme için İstanbul'a geliyor.

Geçtiğimiz günlerde küme düşen Rizespor'dan ayrılan Portekizli yıldız, tatil için ülkesine gitmişti.

Devre arası geldiği Karadeniz ekibinde 11 maça çıkan Gedson, 3'er gol ve asist katkısında bulundu.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES BEŞİKTAŞ'A İMZA ATIYOR

Bonservisini 6 milyon Euro'ya aldığı Gedson Fernandes ile 1 Temmuz'da sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, genç oyuncuyu İstanbul'a davet etti.

Tesislere gelip teknik direktör Valerien Ismael ile tanışması beklenen Gedson'un yeni sezon açılış haftasında olacağı ve transferin döneminin resmi olarak açılmasının ardından sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için şu açıklamayı yapmıştı:

"Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Benfica Kulübüne 6 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır.Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading