Yandex Metrica

Son dakika: Galatasaray Icardi'ye kavuştu! Havalimanında coşkulu karşılama

Son dakika haberleri... Galatasaray, dünyaca ünlü yeni golcüsü Mauro İcardi'ye kavuştu. Yıldız futbolcuyu taşıyan İstanbul'a iniş yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:46

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı ve transferini KAP'a bildirdiği dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'ye Türkiye'ye getirdi. Yıldız futbolcuyu taşıyan uçak kısa süre önce İstanbul'a iniş yaptı. Arjantinli golcüyü havalimanında yüzlerce Galatasaraylı futbolsever coşkuyla karşıladı. Ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Icardi taraftarların sevgi gösterilerine 3'lü çektirerek karşılık verdi. Ünlü futbolcu daha sonra ailesi ve kulüp yetkilileriyle birlikte konaklayacakları otele gitmek üzere alandan ayrıldı. 

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

"ŞİMDİLİK 1 SEZON İÇİN BURADAYIM"

Mauro Icardi, ayağının tozuyla yaptığı ilk açıklamada, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Taraftarların ilgisi için "Burada inanılmaz bir atmosfer var." diyen 29 yaşındaki santrfor, "Burada olduğum için çok mutluyum. Şimdilik 1 sezon için geldim. Büyük başarılar kazanmak amacıyla buradayım. Erden Timur ile 2 aydır konuşuyoruz. Ailem ve ben burada olduğumuz için çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

SIRA GELDİ İMZAYA

İcardi sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray ile resmi sözleşmeye imza atacak. Sarı-kırmızılı kulüpten dün akşam saatlarinde yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verilmişti.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

50 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Serie A devi Inter'de sergilediği performansla Avrupa futbol piyasasında ünlenen Icardi, 2020 yazında 50 milyon euroya Paris Saint Germain'e (PSG) transfer olmuştu. Arjantinli santrfor, Fransa kariyerinde 92 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 38 gol atma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading