Yandex Metrica

Son dakika: Arda Güler hastaneye kaldırıldı! TFF'den açıklama geldi

Son dakika: Arda Güler hastaneye kaldırıldı! TFF'den açıklama geldi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı. Arda'nın hastaneye götürüldüğü açıklandı.

Spor

23.01.2024, 19:51

Ümit Milli Takım kampında olan Arda Güler, kadrodan çıkarıldı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Arda'nın karın ağrısı, bulantı ve kusma yakınmaları nedeniyle hastaneye götürüldüğü ve bu nedenle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Gürcistan ile İstanbul'da oynayacağı özel maçın hazırlıkları kapsamında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Ümit Milli Takımımızda Arda Güler, 25 Eylül 2022 tarihinde gece başlayan karın ağrısı, bulantı ve kusma yakınmaları nedeniyle acil koşullarda ilgili hastaneye götürülmüş, burada yapılan tetkikler ve tıbbi değerlendirme sonucunda "viral gastroenterit" tanısıyla tedavisine başlanmıştır.

Önerilen tedavi çerçevesinde üç gün süre ile istirahat ve destekleyici tıbbi uygulamalar planlanarak Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarılmıştır.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN YAKALANDIĞI VIRAL GASTROENTERIT HASTALIĞI NEDİR?

Viral Gastroenterit: Rotavirüs, Adenovirüs ve Norovirüs gibi virüslerin neden olduğu bağırsak enfeksiyonudur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading