Yandex Metrica

Slavia Prag maçı öncesi İsmail Kartal'dan Mesut Özi itirafı!

Slavia Prag maçı öncesi İsmail Kartal'dan Mesut Özi itirafı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Slavia Prag maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:49

Avrupa kupalarında yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam eden Fenerbahçe'de karşılaşmanın hazırlıklarını sona erdi.

Yarın oynanacak maç öncesi kampa giren Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. 

Eksiklerinin olduğunu ama bahanelere sığınmayacaklarını belirten Kartal, "Analizlerimizi tamamladık. Ne oynadıklarını çok net biliyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destekle evimizde galip gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL: HAYALİM VAR

Sakat, hasta ve cezalı oyuncularının olduğunu söyleyen İsmail Kartal, "3-4 günde bir maç oynuyoruz ama ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. Hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. 4 yıldır aynı hocayla çalışıyorlar, liderler. Rakibimizde kimlerin oynayacağını, ne ile karşılaşacağımızı biliyoruz. Taktiksel ve fiziksel şekilde en iyi şekilde hazırlandık. Yarın taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz." dedi.

Oynattığı futbolun tam anlamıyla oturmadığını aktaran tecrübeli antrenör, "Fenerbahçe karakterini ortaya koyacak bir futbol hayalim var. Bu da yavaş yavaş olacak. Bunlar bugünden yarına olacak işler değil. Oyuncularım çok karakterli ve düzgünler. Sadece birkaç galibiyete ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'DAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Basın toplantısında sorulan Mesut Özil sorusuna da değinen İsmail Kartal,  "Mesut Özil dünya çapında bir markadır ama 30 gün sonra ilk kez dün antrenmana çıktı. Hiçbir problemimiz yok" açıklamasında bulundu.

Slavia Prag'ın Çekya Ligi'nde en çok topla oynayan ve pres yapan takım olduğunu belirten Kartal, "Yarın için özel bir planımız var. İnşallah kazanıp taraftarlarımızı da mutlu ederek ikinci maç için avantaj yakalarız. Çok  istikrarlı bir takımlar. İnşallah bu durumları bizim ligimiz için de örnek olur." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading