Yandex Metrica

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Slavia Prag'a konuk olacak. İlk oynanan maçta Slavia Prag'a 3 - 2 mağlup olan Fenerbahçe rövanş maçını bekliyor. Peki Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fb Slavia maçı ne zaman?

Spor

15.02.2024, 09:40

UEFA Avrupa Ligi'nde grubu 3. olarak tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde yolculuğuna devam ediyor. Fenerbahçe play-off turunun ilk maçında Slavia Prag'a sahasında 3 - 2 yenildi. Şimdi ise Sarı Lacivertliler Çekya'da oynanacak rövanş maçından galibiyetle dönmek istiyor. Peki Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fb Slavia maçı ne zaman?

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

SLAVİA PRAG - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

24 Şubat Perşembe günü Eden Arena'da oynanacak heyecanlı Slavia Prag - Fenerbahçe maçı TSİ 23.00'te başlayacak. Futbolseverlerin nefesini kesecek zorlu karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı bir şekilde yayınlanacak. Slavia Prag - Fenerbahçe maçını İngiliz hakem Chris Kavanagh'ı yönetecek.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TURU NASIL ATLAR?

Karşılaşmanın ilki Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanmıştı. Konuk takım Prag mücaadeleyi 2-3 kazanmıştı. Çekya'da oynanacak rövanş maçında temsilcimiz tüm kozlarını sahaada gösterecek. Slavia Prag, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçmeyi başarmış olacak. Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyetinde maç uzayacak. Fenerbahçe'nin maç penaltılara gitmeden tur atlaması için maçı 2 farkla kazanması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading