Yandex Metrica

Sivasspor yenilse de tarihe geçti!

Sivasspor yenilse de tarihe geçti!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, gruptaki G Grubu 3. maçında Ballkani ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin henüz 37. saniyesinde öne geçen temsilcimiz karşılaşmadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı.

Spor

23.01.2024, 19:54

Karşılaşmanın gol perdesini 37. dakikada Sivasspor'da Ulvestad açarken, Ballkani Thaqi ve Potoku ve Korenica ile skoru 3-1'e getirdi. Temsilcimiz özellikle mücadelenin son dakikalarında oyuna ağırlığını koyarken 75 ve 90+1. dakikada skoru eşitlese de 90+4'te Balkkani Krasniqi ile bir kez daha öne geçti ve Sivasspor'u 4-3 mağlup etti.

Bu skorla Sivasspor 4 puanda kalırken, Ballkani puanını 4'e yükseltti. Temsilcimiz gruptaki 4. maçında Balkkani'ye deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK Maribor stadyumu ve renkleri nedir? Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK... Haberi Görüntüle

TARİHE GEÇTİLER!

DG Sivasspor-Ballkani maçında 37. saniyede gol atan Sivassporlu futbolcu Fredrik Ulvestad, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken golünü attı. Golden sonra Ulvestad büyük sevinç yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading