Yandex Metrica

Sivas'ta rezillik! Sahaya giren taraftar Fiorentina futbolcusunun burnunu kırdı

Sivas'ta rezillik! Sahaya giren taraftar Fiorentina futbolcusunun burnunu kırdı

Son dakika spor haberleri... Sivasspor-Fiorentina maçında sahaya giren bir taraftar Fiorentina'nın genç yıldızı Alessandro Bianco'ya yumruk atarak burnunu kırdı.

Spor

23.01.2024, 22:20

UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında Sivasspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fiorentina'yı konuk etti. Serie A ekibi karşılaşmadan 4-1 galip ayrılırken toplamda 5-1'lik skorla çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

SİVASSPOR TARAFTARI FUTBOLCUYA SALDIRDI

Sivasspor-Fiorentina maçının ardından sahaya atlayan taraftar Fiorentina'nın genç oyuncusu Alessandro Bianco'ya saldırdı. Saldırı sonucu İtalyan ekibinin 20 yaşındaki oyuncusu Bianco'ya yumruk atılmasıyla oyuncunun burnu kırıldı.

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano kızgınlığını basın toplantısında dile getirdi. "Çok kızgınım" diyen sözlerine başlayan Italiano: "Gerçekten tiksindiğimi söylemek istiyorum. Bir taraftar, Bianco'ya yumruk atıp burnunu kırdı. Gerçekten utanç verici. Galibiyete rağmen, başka bir şey düşünemiyorum. O sadece 20 yaşında bir çocuk." dedi.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Haberi Görüntüle

ITALIANO SİVASSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Sivasspor maçını da değerlendiren Italiano, rakibi iyi analiz ederek buraya geldiklerini belirterek: "İyi oynadık kazandık tur atladık onun için memnunum." ifadelerini kullandı.

Maçta geriye düşmelerine rağmen çok çabuk toparladıklarını ve maçta dengeyi sağladıklarını ifade eden Italiano: "Deplasmanda oynuyorsunuz böyle zorluklar çıkabilir. Sivassopr taraftarı da takımını bugün iyi ateşledi. Çok güzel gol attılar. İlk yarıda bizde reaksiyon vermeyi bildik. İkinci yarıda da kötü bir zeminde oynamamıza rağmen çok motive bir Fiorentina vardı sahada. Kişiliğimizi ortaya koyduk ve maçı kazanmayı bildik. Rakibimizi iyi analiz ederek geldik. Fiziksel olarak da güçlü ve hazır bir takım görünümü verdiğimizi düşünüyorum. Her futbolcumuz iyi oynadı. Çok güzel goller attık. Çeyrek finale çıktığımız için memnunum." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading