Yandex Metrica

Sergen Yalçın yeni golcüyü açıkladı! 'Haftaya burada'

Sergen Yalçın yeni golcüyü açıkladı! 'Haftaya burada'

Son dakika haberleri... Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından yeni forveti duyurdu.

Spor

23.01.2024, 17:48

Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında transfer sürecine değinen Sergen Yalçın, Chelsea'nin golcüsü Michy Batshuayi'nin haftaya İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Kulübü ekonomik yönden sıkıntıya sokmadan transfer çalışmalarını en doğru şekilde devam ettirdiklerini belirten Yalçın, "Evet geç kaldık ama bu bizim isteğimiz doğrultusunda olan bir durum değil. Avrupa'dan iyi oyuncu almak, santrfor seçimi yapmak çok zor. Son olarak Batshuayi ile ilgileniyoruz. Oyuncu gündemimizde. Bir aksilik olmazsa, Batshuayi haftaya burada olur diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Haberi Görüntüle

YALÇIN: TAKVİYE OLACAK

Takıma 2 oyuncu daha katmayı düşündüklerini dile getiren Yalçın, "Stoper ve merkez orta sahaya şartlar uygun olursa takviye yapacağız. Yabancı oyuncu almak hiç kolay değil. Ekonomiye uygun oyuncular bulmaya çalışıyoruz. Avrupa'da liglerin oyuncuları Türkiye'deki rakamları alamazlar. O yüzden bizi tercih etme ihtimalleri var. Umarım 2-3 oyuncu daha alıp, transferi kapatırız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading