Yandex Metrica

Sergen Yalçın'a sürpriz teklif! Hayalim La Liga demişti

Sergen Yalçın'a sürpriz teklif! Hayalim La Liga demişti

Son dakika haberleri...Geçen sezon Beşiktaş'a Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatan Sergen Yalçın'a teklif geldi. Ekibiyle birlikte yeni sezonda görev almak isteyen Yalçın'a 2 takımdan ilgi var.

Spor

18.02.2024, 15:55

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın sahalara geri dönüyor.

Sezon ortası alınan kötü sonuçlar sonrası istifa eden ve uzun bir süre dinlenen Yalçın'ın yeni sezonda bir takım çalıştırmak istediği öğrenildi.

Daha önce İspanya La Liga'da çalışmak istediğini itiraf eden Yalçın'a Katar ve Suudi Arabistan'tan da ilgiler olduğu iddia edilmişti.

Kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen 49 yaşındaki antrenörün Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği konuşuluyor.

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN YENİ SEZONDA TAKIM ÇALIŞTIRACAK

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, İtalya Serie A'dan talipleri olan Vincenzo Montella'nın olası ayrılığı sonrası Sergen Yalçın'ı takımın başına geçirmek istediği iddia edildi.

Murat Sancak'ın başkanlığı döneminde flaş transferler yapan Demirspor'un yeni sezonda da iddialı bir ekip oluşturmak istediği bir anca teknik direktör konusunu açığa kavuşturmak istediği belirtildi.

Sergen Yalçın'a Adana Demirspor'un yanı sıra Rıza Çalımbay ile yolları ayırmayı düşünen Sivasspor'un da teklif yapacağı iddia edildi.

Ekibiyle birlikte görüşmelere hazırlıklı olan Yalçın'ın kesin olarak sahalara dönmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading