Yandex Metrica

Sergen Yalçın A Milli Takım'ı istiyor! TFF yöneticisi Hamit Altıntop'tan flaş açıklama

Sergen Yalçın A Milli Takım'ı istiyor! TFF yöneticisi Hamit Altıntop'tan flaş açıklama

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinden Hamit Altıntop, Sergen Yalçın'ın A Milli Takım'ın başına geçeceği söylentilerine cevap verdi.

Spor

26.02.2024, 19:43

Geçtiğimiz günlerde A Spor yayınına katılan Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın A Milli Takım'ı beklediğini öne sürmüştü.

Deniz Satar'a konuk olan Engin, "Sergen Yalçın'a çok teklif geldi, kabul etmedi. Beklediği bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş'ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Belki o da olabilir ama başka bir yer" ifadelerini kullanarak milli takımı işaret etmişti.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool kendi evinde fark yedi UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool kendi evinde... Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP'TAN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

A Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın geçebileceği haberlerinin çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uluslar Ligi'nde oynanacak Lüksemburg maçı öncesi Riva'daki idmanı yakından takip eden Altıntop, TRT Spor Muhabiri İbrahim Kırkayak'ın Sergen Yalçın ile ilgili yönelttiği soruya yanıt verdi.

Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını aktaran Altıntop, "Böyle bir konu yok" dedi.

Beşiktaş'ı 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyon yapan Sergen Yalçın, sonraki sezonda alınan kötü sonuçlar sonrası istifa etmişti.

Şu an da boşta olan Yalçın'ın A Milli Takım'da görev almayı çok istediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading