Yandex Metrica

Sergen Yalçın'a dev teklif! Senelik 5 milyon Euro maaş teklif ettiler

Sergen Yalçın'a dev teklif! Senelik 5 milyon Euro maaş teklif ettiler

Son dakika haberleri... Beşiktaş'a Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatan teknik direktör Sergen Yalçın'a yurt dışından rekor teklif geldi. Türk hocanın teklifi değerlendirmek için süre istedi.

Spor

23.01.2024, 22:09

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak tarihe geçen Sergen Yalçın, sahalara geri dönecek.

Aralık ayında görevden ayrıldıktan sonra uzun bir süre dinlenen 49 yaşındaki hocaya Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu.

Eski öğrenicleri Aboubakar ve Talisca'nın da formasını giydiği ekipten sürpriz bir davet alan Yalçın'ın henüz net bir cevap vermediği öğrenildi.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN SÜPER LİG İSTİYOR

Ekibiyle birlikte yeniden sahalara dönmek isteyen Sergen Yalçın'ın Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nasr'dan senelik 5 milyon Euro teklife rağmen Türkiye'de çalışmak istediği iddia edildi.

Kariyerine Süper Lig'de devam etmek isteyen Yalçın'ın Arap takımına soğuk baktığı ve Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği konuşuluyor.

Sergen Yalçın'a daha önce Hatayspor ve Fatih Karagümrük'ün de ilgi gösterdiği konuşuluyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading