Yandex Metrica

Şenol Güneş yıldız ismin biletini kesti! Teklif gelirse hemen satılacak

Şenol Güneş yıldız ismin biletini kesti! Teklif gelirse hemen satılacak

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Gaziantep FK maçında rakibine kafa atan N'Koudou'yu gözden çıkarırken satılması için yönetime talimat verdi.

Spor

23.01.2024, 20:13

Dünya Kupası arası sonrası ligde Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, rakibine kafa atan N'Koudou'nun biletini kesti.

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

RAKİBİNE KAFA ATMIŞTI

Kamerunlu futbolcu N'Koudou, Gaziantep FK maçının 24. dakikasında Stelios Kitsiou'ya kafa atmış ve hakem Atilla Karaoğlan'dan sarı kartla cezalandırılmıştı. Tüm spor kamuoyu, Kamerunlu futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiği görüşünde beirleşmişti. N'Koudou'nun  kural dışı hareketi yönetim kurulu, teknik heyet ve takım arkadaşlarının da büyük tepki çekti.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ BİLETİNİ KESTİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından teknik direktör Şenol Güneş, N'Koudou'yu gözden çıkardı. Şenol Güneş, Kamerunlu futbolcunun satılması için yönetime talimat verdi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan N'Koudou’ya ara transferde iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılacak. 

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME İÇİN TEKLİF YAPILMAYACAK

Deneyimli oyuncuya talip çıkmaması halinde yeni sözleşme için teklif yapılmayacak. Yıllık garanti ücreti 1,6 milyon euro olan N'Koudou’nun Beşiktaş macerasının bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading