Yandex Metrica

Şenol Güneş'ten Dele Alli ve yabancı sınırı açıklaması! Basın toplantısına damga vuran sözler dikkat çekti!

Şenol Güneş'ten Dele Alli ve yabancı sınırı açıklaması! Basın toplantısına damga vuran sözler dikkat çekti!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, imza töreninde açıklamalarda bulunarak mevcut yabancı sınırı ve Dele Alli hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:14

Beşiktaş, Şenol Güneş ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Güneş, mevcut yabancı oyuncu sınırı ile ilgili yöneltilen soruya cevap verdi.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'TEN YABANCI OYUNCU SINIRI AÇIKLAMASI

"Mevcut yabancı kuralı neyse ona uyacağız. Tartışmasını yaparız. O ayrı konu. Yarış devam ediyor. Zorlukları var, katılıyorum. Biz yarışacağız. İşimiz bu. Şartlar da belli, oyuncular da belli. İdari ve kulübün yapısı belli. Değişse ne olur, ne olmaz? Bu gündemimizde vardı. Şu an uzun sürer bu konuşma. Biz yarışta olacağız ve başarılı olacağız. Bunu söyleyebiliriz." 

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DELE ALLI AÇIKLAMASI

Sezon başı Everton'dan kiralanan Dele Alli hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Mesela benim tanıdığım Dele Alli, Tottenham'daki en iyi oyunculardan biriydi. Onun %50'si burada olsa yeterli. Eğer bunu yapamıyorsa, biz çözüm üretmeliyiz. Çok iyi oyuncular alabilirsiniz, ancak çok iyi oynayacaklar mı?" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading