Yandex Metrica

Şenol Güneş o ismi istiyor! Beşiktaş yönetimi harekete geçti

Şenol Güneş o ismi istiyor! Beşiktaş yönetimi harekete geçti

Beşiktaş'taki ikinci dönemine kısa süre önce başlayan Şenol Güneş'in, ilk istediği transfer Altay'da forma giyen Eren Erdoğan oldu. Yönetim genç oyuncu için temaslara başladı.

Spor

23.01.2024, 22:15

Valerien İsmael'in görevdeh alınmasının ardından kariyerinde ikinci kez Beşiktaş teknik direkörlüğüne getirilen Şenol Güneş, ara transfer için yönetime ilk talebini  iletti. Tecrübeli hocanın Spor Toto 1'inci Lig ekibi Altay'da top koşturan Eren Erdoğan'ı  istediği öğrenildi.

Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Haberi Görüntüle

ALTAY'DA BANKO OYNUYOR

İzmir ekibinin altyapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu için yönetim vakit kaybetmeden ginişimere başladı. Genç kanat oyuncusunun gelişimini takip eden Beşiktaş'ın ara transferde Altay ile masaya oturacağı anlaşma olmaması durumunda sezon sonunda siyah-beyazlı kulübün kapısının yeniden çalınacağı ifade edildi.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

BU SEZON 9 MAÇTA 2 ASİSTİ VAR

Bu sezon Altay ilk 11'in vazgeçilmezlerinden biri olan, son olarak Sakaryaspor deplasmanında takımı adına bir asist yapan Eren, 2019 yılında profesyonel oldu. O sezon 1'inci Lig'de 1, kupada 2 maça çıktıktan sonra devre arasında 3'üncü Lig'de yer alan Fethiyespor'a kiralanan Eren Fethiye'de sadece 1 kez şans buldu. Genç oyuncu, 2020-21'de döndüğü Altay'da 1. Lig'de 14 karşılaşmada 3 gol atıp Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadı. Geçen sezon Süper Lig'de 14 randevuda görev yapan genç futbolcu, takımıın küme düşmesi sonrası bu sezon 1'inci Lig'de 9 karşılaşmada 2 asistle oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading