Yandex Metrica

Şansal Büyüka, Arda Güler gerçeklerini açıkladı: Engellemek istemiyor!

Şansal Büyüka, Arda Güler gerçeklerini açıkladı: Engellemek istemiyor!

Son dakika haberleri... Şanşal Büyüka, Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili Jorge Jesus'un neler düşündüğünü açıkladı.

Spor

05.02.2024, 06:57

Yeni sezonda şu ana kadar sadece 29 dakika şans bulan Arda Güler, son haftaların gündemi olmaya devam ediyor.

Dünya futbolunun en yetenekli genç yıldızları arasında gösterilen 17 yaşındaki oyuncunun yedek beklemesi tartışma konusu olmuştu.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un Arda'ya az şans vermesi Sarı-lacivertli taraftarları endişelendirdi.

Geçen sezon sözleşme yenileyen Arda Güler, "1500 dakikanın altında süre alırsa 5 milyon euroya serbest kalır" maddesi ekletmişti.

Son dakika... Adım adım şampiyonluğa: Galatasaray, Adana Demirspor engelini 3 golle aştı Son dakika... Adım adım şampiyonluğa: Galatasaray, Adana Demirspor engelini 3... Haberi Görüntüle

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN ARDA GÜLER İTİRAFI

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Arda Güler'in neden tercih edilmediğini açıkladı.

Jorge Jesus'un Arda'yı beğendiğini söyleyen Büyüka, "Fenerbahçe seyircisi, “Arda Güler oynasın” diye yanıp tutuşuyor... Ancak görünen o ki Jorge Jesus’un futbol felsefesinde “koşan - bozan - dağıtan“ oyuncuların önceliği var... Jesus atletik futbolculardan kurulu, atletik bir takım istiyor... Yerden göğe kadar haklı" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

ŞANŞAL BÜYÜKA: JESUS'UN YAKIN ÇEVRESİNE SORDUM

Jesus’un bu futbol anlayışında, atletik olmaktan daha çok yaratıcı ve kreatif olan Arda Güler’in takımda yer bulması çok kolay değil… Jesus’un çok yakın çevresine Arda’yı sordum... Yanlış bilgi olması mümkün değil... Arda Güler’in adaleleri daha gelişimini tamamlamadığı için birden aşırı yük bindirip, bu gelişimi engellemek istemiyor... Arda’yı beğeniyor ve gelişimi için çaba harcıyor... Ama bu günden yarına Arda’yı oynatır mı derseniz, bana göre oynatmaz.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading