Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Barcelona, UEFA Avrupa Ligi'nde

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Barcelona, UEFA Avrupa Ligi'nde

Şampiyonlar Ligi grup aşamasında A, B, C ve D gruplarının son hafta maçları oynandı. Gecenin maçında Liverpool sahasında Napoli'yi ağırlarken D Grubu'ndaki dört takımın son saniyeye kadar süren mücadelesi nefes kesti. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları ve yaşananlar...

Spor

23.02.2024, 19:04

Şampiyonlar Ligi’nde son hafta maçlarının salı seansı maçları oynanırken, gece birçok dramatik sonuca sahne oldu.

Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Haberi Görüntüle

LIVERPOOL'DAN NAPOLİ'YE GEÇİT YOK 

A Grubu’nu lider tamamlamayı garantileyen Napoli, Liverpool deplasmanından 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve bu sezonki ilk mağlubiyetini tattı. Bol gollü geçmesi beklenen maçta sınırlı sayıda pozisyon yaşandı. İkili mücadelelerin yoğunlukta olduğu maçın 85. dakikasında Mohamed Salah’ın, 90+8’de Darwin Nunez’in golleriyle Liverpool 2-0 galip geldi. Napoli 15 puanla lider, aynı puandaki Liverpool ise ikinci sırada bir üst tura yükseldi. Rangers deplasmanından 3-1’lik zaferle ayrılan Ajax ise, 6 puanla Avrupa Ligi bileti aldı. Gruptaki 6 maçta sadece 1 gol atan Rangers ise, 0 puanla Avrupa’ya veda etti.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

ATLETICO YIKILDI

B Grubu’nda ise, Porto deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Atletico Madrid grubu sonuncu sırada tamamladı ve Avrupa defterini kapattı. Bayer Leverkusen-Club Brugge maçının golsüz sona ermesiyle birlikte, Porto 12 puanla lider, Brugge 11 puanla ikinci sırada bir üst tura yükseldi. Leverkusen ise Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

BAYERN TULUM ÇEKTİ

C Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Bayern Münih ve Inter’in karşılaşmasından Alman devi 2-0’lık skorla galip ayrılmayı bildi. Bayern’e galibiyeti getiren golleri Benjamin Pavard ve Maxim Choupo Moting kaydetti. Alman panzeri böylece gruptaki tüm maçlarını kazanarak 18 puanla üst tura yükselirken, Inter ise 10 puanla ikinci sırada tur atladı. Grubun diğer maçında Viktoria Plzen’i deplasmanda 4-2 yenen Barcelona da Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

MARSİLYA’DA DRAMATİK SON

D Grubu’ndaki dört takım da, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etme mücadelesini son saniyeye kadar sürdürdü. Atılan her golden sonra hesapların değiştiği grupta Tottenham, 1 puana razı olduğu maçın 90+5. dakikasında bulduğu golle Marsilya deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 11’e yaparak liderliğe yükseldi.

Chancel Mbemba’nın 45+2. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçen Marsilya, ilk yarıda İngiliz ekibini sahadan süpürdü. Ancak 54’te Clement Lenglet’in kafa golü skora dengeyi getirdi. Gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacı olan Marsilya, son dakikalarda tüm hatlarıyla gol ararken 90+5’te gelişen kontratakta Pierre Emile Hojber fişi çekti ve Tottenham 2-1 kazandı.

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

FRANKFURT’UN BURUK SEVİNCİ

Sporting Lizbon deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 galip gelen Eintracht Frankfurt ise 10 puanla lider şekilde gruptan çıkmanın hesaplarını yaparken, Tottenham’ın galip gelmesiyle ikinci sıraya düştü. Fransız ekibi Marsilya 6 puanla sonuncu olarak Avrupa defterini kapatırken, 7 puanlı Sporting Lizbon yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading