Yandex Metrica

Ronaldo yeni doğacak oğlunu kaybetti

Ronaldo yeni doğacak oğlunu kaybetti

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:09

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, ikiz bebeklerinden birini kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ronaldo, "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz.” Dedi.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

"ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ"

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez'in yaptığı ortak açıklama şöyle:

"Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu bize bir nebze olsun şu an yaşama gücü veriyor. Bebeğimiz, seni daima seveceğiz"

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

2010 senesinde ilk kez baba olan Ronaldo’nun, 2’si kız, 2’si erkek olmak üzere 4 çocuğu var. Ronaldo’nun 4 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmiştir. İlk çocuğu Cristiano Ronaldo JR.’ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid’te annesi ve ailesi ile birlikte büyüttü. 2017 yılında model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha doğdu. Eva ve Mateo adlı ikiz bebeklerin annelerinin kimliği ise hiçbir zaman öğrenilemedi.

Ronaldo, 28 Ekim 2021 tarihinde bir paylaşımda bulunarak Georgina Rodriguez’den ikiz çocukları olacağını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading