Yandex Metrica

Ronaldo, Messi'in rekorunu kırdı! Yıllık maaşı en yüksek sporcu olacak

Ronaldo, Messi'in rekorunu kırdı! Yıllık maaşı en yüksek sporcu olacak

Suudi Arabistan takımı Al Nassr'la sözleşme imzalayan Ronaldo, yılda 214 milyon dolar kazanacak. En yüksek yıllık maaşa sahip sporcular listesinin 2. sırasında 168,5 milyon dolarla futbolcu Messi, 3. sırasında ise 56'şar milyon dolarla basketbolcular Booker ve Towns yer alıyor.

Spor

01.04.2024, 02:21

İngiliz devi Manchester United'da yollarını ayırdıktan sonra nereye imza atacağı merak edilen Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Nassr oldu. Suudi kulübünden 2,5 sezon için 500 milyon euroya anlaşan Cristiano Ronaldo, yıllık maaşı en yüksek sporcu olacak.

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu! Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

RONALDO: İLHAM VERİCİ VE ETKİLEYİCİ

Dünyanın konuştuğu transferin ardından ilk sözlerini sarf eden Cristiano Ronaldo, "Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

YILDA 214 MİLYON DOLAR KAZANACAK

Kariyerinde birçok başarıya imza atan ve sayısız kupalar kaldıran 37 yaşındaki yıldız futbolcu, reklam anlaşmalarıyla beraber yılda 214 milyon dolar alacak. Ronaldo böylece 2017'nin kasım ayında Barcelona ile yaptığı sözleşmeyle sezon başına 168,5 milyon dolar kazanan Arjantinli futbolcu Lionel Messi'ye ait rekoru kırdı. İspanyol medyası, Barcelona'nın, Messi'nin kontratını 555 milyon 237 bin 619 avro (dönemin kuruyla 674 milyon dolar) karşılığında 4 yıl için uzattığını ifşa etmişti.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

İLK 10'DA 6 NBA OYUNCUSU VAR

En yüksek yıllık maaşa sahip sporcular listesinin ilk 10 sırasında NBA'de oynayan 6 ismin bulunması dikkati çekti. Phoenix Suns'tan Devin Booker ve Minnesota Timberwolves'tan Karl-Anthony Towns, 4 yıl için 224 milyon dolar alacak. Yıllık ortalama kazançları 56 milyon dolar olan İki basketbolcu, bu sayede listenin 3. sırasını paylaşıyor.

Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading