Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen bombayı patlattı: Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu!

Rıdvan Dilmen bombayı patlattı: Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 4-0'lık galibiyeti sonrası Sarı-Kırmızılılardaki ayrılığı duyurdu. Takıma övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, o ismin Galatasaray'dan ayrılacağını söyledi.

Spor

23.01.2024, 20:18

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 4-0 galip geldiği Hatayspor maçı sonrası transfere dair çok konuşulacak ifadeler kullandı. Transfer gündemine değinen Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın bir transferini ve takımdan ayrılacak ismi duyurdu.

Usta yorumcu Galatasaray'ın farklı galibiyetle liderliğini perçinlediği mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılardan ayrılacak ilk ismi açıkladı. Rıdvan Dilmen ayrıca Galatasaray'ın forvet transferi yapmayacağını bildirdi.

Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'dan ayrılan ilk isim Haris Seferovic olacak. Ünlü yorumcu buna karşın Sarı-Kırmızılıların forvet transferi yapmayacağını iddia etti. Öte yandan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2023 yılında yaptığı ilk transfer için de isim verdi.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

''GALATASARAY VE FENERBAHÇE ALMAZ''

"Galatasaray Uğur Çiftçi'yi almış" diyen Rıdvan Dilmen, oyuncunun büyük takıma gitmek için geç bile kaldığını belirtti. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Haji Wright rekabetine de giren Rıdvan Dilmen, oyuncunun 6-7 milyon euro etmeyeceğini ve iki takımın da bu oyuncuyu alacağını düşünmediğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading