Yandex Metrica

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler

Altınordu Futbol Akademisi, Türk milli takımlarına 20'den fazla genç oyuncu göndererek büyük bir başarı elde etti. Altyapıdan A takıma kadar geniş bir yelpazede yetiştirdikleri oyuncularla milli formayı giyme başarısı gösteren Altınordu, Türk futbolunun geleceğine ışık tutuyor.

Spor

29.03.2024, 11:38

Türk futbolunun yetiştirici kulüplerinden biri olan Altınordu Futbol Akademisi, bu sezon Türk milli takımlarına büyük bir katkı sağladı. Altyapıdan A takıma kadar geniş bir yelpazede yetiştirdikleri genç futbolcuları milli formayla buluşturan Altınordu, Türk futbolunun geleceği için umut veriyor.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

BAŞARILI PERFORMANSLARIYLA DİKKAT ÇEKTİLER

Altınordu'nun genç yetenekleri milli takımlarda önemli görevler üstlendi. A takımdan Mert Furkan Bayram, Hasan Berat Kayalı ve Arif Şimşir, U19 Milli Takımı ile başarılı bir performans sergiledi. UEFA Avrupa U19 Şampiyonası'na katılan milli takımımızın mücadelesinde forma giyen oyuncular, Türk futbolunun geleceği adına umut verdi.

Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Haberi Görüntüle

ALTYAPIDAN MİLLİ TAKIM DAVETLERİ

Altınordu'nun altyapısından yetişen gençler de milli takımların dikkatini çekti. Mert Samed Selam, Serdar Rüzgar Kahraman, Muhammet Burak Görgin ve Doruk Kadiroğlu gibi yetenekler, U14 Milli Takımı'na davet edilerek başarılı performanslarıyla dikkat çektiler.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

TEMA VAKFI İLE İŞ BİRLİĞİ

Altınordu Futbol Akademisi, sadece futbol alanında değil, toplumsal sorumluluklarını da yerine getiriyor. TFF 2. Lig ekibi olan Altınordu, TEMA Vakfı gönüllüsü ilk spor kulübü oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading