Yandex Metrica

Rekor transfer Enzo Fernandez'in yerini Giresunspor'un eski yıldızı dolduruyor!

Rekor transfer Enzo Fernandez'in yerini Giresunspor'un eski yıldızı dolduruyor!

Enzo Fernandez'in Chelsea'ye rekor ücretle transfer olmasının ardından Giresunspor'un eski yıldızı Chinquinho tüm maçlarda ilk 11'de forma giyme şansı elde etti.

Spor

24.04.2024, 21:22

Enzo Fernandez'in astronomik İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ransferi en çok eski Giresunsporlu Chiquinho'ya yaradı.

Chelsea, ara transfer döneminde Arjantinli futbolcu Enzo Fernandez için Benfica'ya 121 milyon euro ödeyerek rekor bedelle transfer etti.

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

CHIQUINHO, BENFICA'YI SIRTLIYOR!

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor ise geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Benfica'dan Francisco Leonel Lima Silva Machado'yu (Chiquinho) kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Sezon sonu kiralık sözleşmesi biten Portekizli oyuncu, kulübüne geri döndü.

Chiquinho" lakaplı 26 yaşındaki oyuncu, Enzo Fernandez'in ayrılığı sonrası Benfica teknik direktörü Roger Schmidt'in orta sahada vazgeçilmezi oldu. Chiquinho, Arjantinli yıldızın takımdan ayrıldıktan sonra Benfica'nın çıktığı 4 maçta da ilk 11'de görev aldı.

Enzo Fernandez'den Benfica'da oynarken 24 maçta 7 kez ilk 11 şansı yakalayan eski Giresunsporlu oyuncu, ayrılık sonra Portekiz ekibinin 2 lig, 1 kupa ve 1 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıktı.

Chiquinho, Giresunspor forması ile Süper Lig'de 13 maçta forma giyerken 4 gol ve 3 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading