Yandex Metrica

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor

Real Sociedad'a transferi gündemde olan Arda Güler'in, Real Madrid'den talep ettiği şartlar transferin seyrini değiştirebilir.

Spor

09.04.2024, 14:58

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği genç yetenek Arda Güler, İspanyol devinde beklediği fırsatları bulmakta zorlanıyor. Ancak, Arda Güler'in geleceğiyle ilgili yeni bir dönemeç geliyor.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

REAL SOCIEDAD İLGİLİ İDDİALAR ARTIYOR

Ara transfer döneminde Real Madrid'den kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelen Arda Güler için Real Sociedad iddiaları tekrar gündemde. İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Real Sociedad'ın, Arda Güler ile yakından ilgilendiği ortaya çıkarken, milli futbolcunun taleplerinin transferi etkileyebileceği belirtiliyor.

Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN ŞARTI TRANSFERİ ÇIKMAZA SOKUYOR

Arda Güler'in, yeni takımında oyun süresi garantisi talep ettiği ve yedek kalmak istemediği bildiriliyor. Bu talep, Real Sociedad gibi bir takım için transferin seyrini değiştirebilirken, Real Madrid'in bu talebi kabul ettiği ifade ediliyor.

2018'in şampiyonu amatör lige düştü! 2018'in şampiyonu amatör lige düştü! Haberi Görüntüle

REAL SOCIEDAD'IN PLANLARI DEĞİŞEBİLİR

Real Sociedad'ın kadro yapısına ve takımın ihtiyaçlarına göndermeler yapılırken, Arda Güler'in transferinin kulübün planlarını değiştirebileceği vurgulanıyor. Özellikle, Mikel Oyarzabal'ın 9 numara pozisyonunda oynamaya başlamasıyla birlikte kanat arayışında olan Real Sociedad'ın, Arda Güler'i takıma katmayı düşündüğü ifade ediliyor.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

TAKEFUSA KUBO'NUN ROLÜ

Real Sociedad'ın kanat pozisyonunda Ander Barrenetxea'nın garanti olduğu belirtilirken, Arda Güler transferinde Takefusa Kubo'nun olumlu bir referans teşkil edebileceği dile getiriliyor. Kubo'nun Real Madrid'den transferi sonrasında Real Sociedad'da gösterdiği performans, Arda Güler'in takıma katılması konusunda önemli bir faktör olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading