Yandex Metrica

PSG'nin teklifini reddeden Mbappe'nin yeni takımı belli oldu! 65 milyon Euro kazanacak

PSG'nin teklifini reddeden Mbappe'nin yeni takımı belli oldu! 65 milyon Euro kazanacak

Son dakika haberleri... Fransız devi Paris Saint Germain'in sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Kylian Mbappe'nin anlaştığı takım ortaya çıktı.

Spor

24.02.2024, 20:00

Fransa milli takımının en önemli oyuncularından biri olan Kylian Mbappe, PSG'den ayrılıyor.

İspanyol gazetesi ABC'ye göre yaz transfer döneminde Real Madrid ile görüşen Mbappe'nin gelecek sezondan itibaren La Liga'da olacağını öne sürdü.

PSG'nin sözleşme uzatma teklifini ısrarla geri çeviren 23 yaşındaki yıldızın senelik 25 milyon Euro maaş ve 40 milyon Euro imza parası alacağı iddia edildi.

Mevcut piyasa değeri 160 milyon Euro olan Fransız oyuncu, çocukluk hayali olan Real Madird için İngiliz devi Manchester City'nin teklifini reddettiği ortaya çıktı.

PSG'de 4.sezonunu geride bırakan Mbappe, 200 resmi maçta rakip fileleri 147 kez sarsarak inanılmaz bir performans sergiledi.

Takım arkadaşlarına 91 de asist yapan milli oyuncu toplam 11 kupa kaldırdı.

Öte yandan bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligi'nde 24 maça çıkan Mbappe, 15 gol ve 17 asistlik performansa imza attı. 

Çocukken Real Madrid oyuncularının posterlerinin olduğu odada poz veren Mbappe'nin hayalinin gerçekleşmesi için yeni sezonu beklediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading