Yandex Metrica

Sitede Ara

Prens Selman Newcastle için 5 yıldıza milyonlar önerdi!

Prens Selman Newcastle için 5 yıldıza milyonlar önerdi!

Son dakika haberleri... İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın yeni sahibi Prens Selman, dünya yıldızları için kesenin ağzını açtı.

Spor

21.02.2024, 11:42

Newcastle United'da transfer çalışmaları başladı.

Geçen ay takımı 300 milyon Euro'ya satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman, takımı komple değiştirmeye kararlı.

Yıldız oyuncular için yetkili yöneticilere emir veren Prens Selman, Real Madrid'de mutsuz olan Eden Hazard, Manchester United'dan  Donny van de Beek, Anthony Martial, Jesse Lingard ve Eric Bailly için dev rakamları gözden çıkardı.

Toplamda listene eklenen 5 yıldız için Newcastle United'ın kasasından 180 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedelinin çıkması bekleniyor.

Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Haberi Görüntüle

HAZARD DÖNMEK İSTİYOR

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Madrid'de beklenen performansı sergileyemeyen Hazard'ın, Premier Lig'e dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

2019 yılında Chelsea'den 115 milyon Euro'ya Real Madrid'e giden Belçikalı yıldız, 3 sezonda hayal kırıklığı yaratarak sadece 52 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda 5 gol ve 9 asistlik katkı sağlayan Hazard, sakatlıklardan dolayı istenen etkiyi bırakamadı.

2024'e kadar sözleşme bulunan 30 yaşındaki oyuncunun yeniden İngiltere'ye dönerek kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.

Prens Selman'ın takımda görmek istediği yıldız için 60 milyon Euro önereceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading