Yandex Metrica

Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım

Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım

Bayer Leverkusen'in lig şampiyonluğunu yaşatan teknik direktörü Xabi Alonso'nun geleceği hakkında kulübün CEO'su Fernando Carro'dan önemli açıklamalar geldi. Carro, Alonso'nun kesin olarak bir gün Real Madrid'i çalıştıracağını belirtti.

Spor

24.04.2024, 12:05

Bayer Leverkusen'in başarılı teknik direktörü Xabi Alonso'nun geleceği hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Kulübün CEO'su Fernando Carro, Alonso'nun bir gün kesin olarak Real Madrid'i çalıştıracağını belirtti.

Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes nefese bitti Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes... Haberi Görüntüle

İDDİALI KONUŞTU

Fernando Carro'nun ifadelerine göre, Xabi Alonso'nun Real Madrid'in teknik direktörü olacağına dair hiçbir şüphesi yok. Carro, "Hiç şüphem yok, sıfır şüphe! Tek soru işareti bunun ne zaman olacağı. Ama olacak. Bana güvenin. Eminim." şeklinde konuştu. 

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

BAŞARI DOLU SEZON

Xabi Alonso yönetiminde Bayer Leverkusen, tarihi bir sezon geçirdi. 119 yıllık tarihlerindeki ilk lig şampiyonluğunu yaşayan ekip, 43 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. İspanyol teknik adamın liderliğinde takım, etkileyici bir 2.25'lik puan ortalaması tutturarak başarılı bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading