Yandex Metrica

Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem basketbol maçı bugün mü, ne zaman? Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem hangi kanalda?

Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem basketbol maçı bugün mü, ne zaman? Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem hangi kanalda?

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir heyecan yaşanıyor ve Türkiye'den temsilcimiz Pınar Karşıyaka, bu heyecana ortak olmaya devam ediyor. Karşıyaka, Hapoel Jerusalem ile kritik bir maça çıkacak ve sporseverlerin bu maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı konusundaki merak artıyor. Peki, Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem basketbol maçı bugün mü, ne zaman? Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem hangi kanalda?

Spor

20.03.2024, 07:48

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta ve yeni sezonun büyük beklentilerle başladığı görülüyor. Türkiye'den temsilcimiz Pınar Karşıyaka, son 16 turunda İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç öncesinde, maça dair detaylar sorgulanıyor. Peki, Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem basketbol maçı bugün mü, ne zaman? Pınar Karşıyaka - Hapoel Jerusalem hangi kanalda?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

PINAR KARŞIYAKA - HAPOEL JERUSALEM BASKETBOL MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN?

Pınar Karşıyaka ve Hapoel Jerusalem arasındaki basketbol müsabakası, 19 Mart Salı günü saat 20.30'da Tivibu Spor 1 kanalında canlı ve naklen izlenebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading