Yandex Metrica

Ozan Tufan transferi tamamlandı! Milli yıldız 3 senelik imza atacak

Ozan Tufan transferi tamamlandı! Milli yıldız 3 senelik imza atacak

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan, yeni sezonda Süper Lig'de forma giymeye devam edecek. Birçok talibi olan Ozan, son kararını verdi.

Spor

23.01.2024, 19:14

Fenerbahçe'nin sürpriz bir şekilde kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan, yeni takımını buldu.

Mesut ile birlikte kadro dışı bırakılarak takımdan uzaklaştırılan Ozan, ezeli rakip Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Affedilmesi gündemde olmayan 27 yaşındaki orta saha, menajeriyle birlikte kulübe başvurarak bonservisinin feshedilmesini talep etti.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan milli oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN BEŞİKTAŞ'TA

Avrupa'dan da talipleri olan Ozan Tufan, Türkiye'de kalmaya karar verdi.

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen ve A Milli Takım'a geri dönmeyi hedefleyen Ozan, Beşktaş ile yaptığı görüşmede 3 senelik kontrat üzerinde el sıkıştı.

Galatasaray ve Başakşehir'in de ilgilendiği iddia edilen Ozan'ın Siyah-beyazlılara daha yakın olduğu ve resmi imzaların kısa sürede atılacağı öğrenildi.

Valerien Ismael ile yeni sezona hazırlanan Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a bonservis sorununu hallet, öyle anlaşalım dediği belirtildi.

Ortaya çıkan iddialara göre Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Ali Koç'u arayarak bu transferde kolaylık sağlanmasını istediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading