Yandex Metrica

Ozan Tufan eve mi dönüyor? Kararı Acun Ilıcalı verdi

Ozan Tufan eve mi dönüyor? Kararı Acun Ilıcalı verdi

Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Hull City'e transfer olan Ozan Tufan inişli çıkışlı performans sergiliyor. Süper Lig ekibi sezon sonunda Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istiyor. Milli futbolcu Türkiye'ye dönüşe olumlu bakıyor

Spor

23.01.2024, 20:37

Yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City sezon başı transfer döneminde Ozan Tufan'ı kadrosuna katarak dikkat çekti. İngiltere kariyeri oldukça iyi başlayan Ozan Tufan, istenilen istikrarı yakalayamadı. Ozan için Süper Lig devi devreye girdi.

FATİH TERİM REFERANS OLMUŞTU
Fenerbahçe'de kadro dışı durumdayken Hull City'nin kadrosuna kattığı Ozan Tufan için referans alınan isimlerden birisinin de Fatih Terim olduğu ortaya çıkmıştı. Ozan Tufan'ı almak için 3 milyoneuro ödeyen Championship ekibinde Acun Ilıcalı açıklamalarda bulunmuştu. Fatih Terim'i referans aldığını belirten Acun Ilıcalı, "Ozan Tufan'ı, Fatih Terim'e sordum. Fatih hocam, 'Bir dakika bile düşünme' dedi. Sergen Yaçın’a sordum, 'Kendi pozisyonunda Türkiye'nin en iyisi' dedi. Emre Belözoğlu’na sordum 'Müthiş bir potansiyel' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading