Yandex Metrica

Önder Karaveli'ye teklif yağıyor! Gelecek sezon Süper Lig'de takım çalıştıracak

Önder Karaveli'ye teklif yağıyor! Gelecek sezon Süper Lig'de takım çalıştıracak

Son dakika haberleri... Sergen Yalçın'ın ardından görev aldığı Beşiktaş ile kendini Türk futboluna tanıtan Önder Karaveli'ye Süper Lig'den teklifler geldi.

Spor

23.01.2024, 18:55

Sezon sonunda görevden ayrılması beklenen Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ile Süper Lig'den birçok takımın devreye girdiği iddia edildi.

Sergen Yalçın'ın istifa etmesiyle 16.haftada geçici olarak göreve gelen ve kazandırığı puanlar sonrası sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan 47 yaşındaki hocanın Beşiktaş'taki kaderi belli oldu.

Yeni sezonda yabancı bir teknik direktör ile yeni bir yapılanmaya gidecek olan Beşiktaş'ta devam etmesi beklenmeyen Karaveli'nin bundan sonra alt yapıda da devam etmeyeceği konuşuluyor.

Siyah-beyazlılar ile 4 aylık serüveninde TFF Süper Kupa'yı kazanan ve 15 lig maçında 9 galibiyet 4 beraberlik ve 2 yenilgi elde eden Türk antrenörün Süper Lig'de mücadele eden Anadolu takımlarından ilgi gördüğü ve bu teklifleri değerlendireceği aktarıldı.

Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Haberi Görüntüle

ÖNDER KARAVELİ: FIRSAT TANIYIN

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Önder Karaveli, "Ben bir şeyi daha gururla yaptım. Altyapı antrenörüyüm, 22 yıldır Türk gençleri için çalışan, emek harcayan, hayatını onlara adamış, onlar için çok şey de yapacak altyapı antrenörüyüm. Neden altyapıdaydım, Süper Lig'de hiçbir teklif gelmedi, o yüzden oradaydım. Diğer kulüpler de o insanları bulmaya çalışsın. Önder Karaveli ile kalmasın. Beşiktaş cesaret gösterdi, cesaretle arkamda duruyor. Altyapıda çok cevherler var, değerli antrenörler var. Lütfen onlara bu fırsatı tanıyın, oradan çok güzel şeyler çıkacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading