Yandex Metrica

Önder Karaveli: İlk defa bu kadar pozisyon verdik

Önder Karaveli: İlk defa bu kadar pozisyon verdik

Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde üst üste 3. beraberliğini alan siyah-beyazlılarda Önder Karaveli, futbolcuların yorgun olduğunu söyledi.

Spor

23.01.2024, 18:49

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli, karşılaşmadan sonra beIN SPORTS'a konuştu.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

"EN ÇOK POZİSYON VERDİĞİMİZ MAÇI OYNADIK"

Göreve başladığı günden bu yana en çok pozisyon verdikleri maçı oynadıklarını söyleyen Karaveli, "Oyunun son bölümüne bakınca buradan 1 puan kazanç. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Zaman zaman bizdeydi. İyi pozisyonlar bulduk. 60. dakikadan sonra tamamen rakibin üstünlüğünde geçen, son bölümde bizim kale çevremizde ve her atak gol pozisyonlarına döndü. Görev süremde ilk defa bu kadar pozisyon verdiğimiz bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Bugün oyuna hamle yapamadık. Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Alex Teixeira ve Rachid Ghezzal sakatlandı. Rachid değişirken de Welinton'u kontrol ettik. O da sakattı. Kupadaki 120 dakika buna neden oldu. Bir maçı hayatımda ilk defa hamle yapamadan, mecburi değişikler ile tamamladım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading