Yandex Metrica

Önder Karaveli'den Şenol Güneş'e tarihi ayar! İkili arasındaki gerginlik devam etti

Önder Karaveli'den Şenol Güneş'e tarihi ayar! İkili arasındaki gerginlik devam etti

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Hatayspor maçını tribünden takip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin açıklamaları gündem oldu. Karaveli'nin Şenol Güneş'e göndermede bulunduğu iddia edildi.

Spor

01.03.2024, 14:32

Son günlerde yaşanan Şenol Güneş - Önder Karaveli krizinde yeni bir gelişme yaşandı.

Dün gece oynanan Fenerbahçe - Hatayspor maçını stadyumdan takip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, karşılaşma sonrası Kadıköy sokaklarında taraftarlar fotoğraf çektirdi.

Beyaz TV'ye konuşan Karaveli, Şenol Güneş'in kendisi için yaptığı 'Pro Lisanslı alt yapı hocası' sözlerine göndermede bulunarak ses getiren bir cevap verdi.

Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan Yandaş forma giyecek mi? İsmail Kartal karar verdi... Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan... Haberi Görüntüle

ÖNDER KARAVELİ: BEN RAHATLIKLA EVİME GİDİYORUM

Şenol Güneş'in zamanında Fenerbahçe taraftarlarıyla yaşadığı gerilime üstü kapalı göndermede bulunan Önder Karaveli, Fenerbahçe taraftarlarının kendisine gösterdiği sevgi gösterisinin ardından şu ifadeleri kullandı:

"Tüm kulüpler bu dostluğu sonuna kadar yaşamalı. Fenerbahçeli taraftarların benimle fotoğraf çektirmesi, duruşunuzla ve nasıl davrandığınızla alakalı. Kadıköy'den rahatlıkla evime gidiyorum" 

Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Haberi Görüntüle

ÖNDER KARAVELİ ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖZLERİNE YANIT

Beşiktaş'ın Altay'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından basın toplantısında daha kapsamlı bir açıklama yapan Önder Karaveli, Şenol Güneş'in açıklamalarına sitem ederek, "Evet, ben en altyapı antrenörüyüm. Bunu kabul ediyorum ama kim nasıl hissedecekse öyle hissetsin. Ben 22 yıldır Türk gençleri için çalışan, Türk gençleri için emek harcayan, hayatını onlara adamış; onlar için de çok şey yapmaya devam edecek bir altyapı antrenörüyüm. Üstüne basa basa bir kere daha söylüyorum: Evet ben bir altyapı antrenörüyüm. Bununla da gurur duyuyorum. Ülkedeki bütün altyapı antrenörleriyle de gurur duyuyorum. Emekçi arkadaşlarımın hepsiyle de gurur duyuyorum. Neden bunca sene altyapıdaydım? Çünkü bana Süper Lig'den ve 1. Lig'den hiçbir takım çalışma teklif etmedi onun için oradaydım." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading