Yandex Metrica

Olivier Giroud Milan'da vadesini doldurdu! Amerika yolculuğuna hazırlanıyor

Olivier Giroud Milan'da vadesini doldurdu! Amerika yolculuğuna hazırlanıyor

Serie A'nın güçlü takımlarından Milan'ın deneyimli oyuncusu Olivier Giroud, MLS ekiplerinden Los Angeles FC ile anlaşmaya yakın. Fransız golcü, sezon sonunda Milan'dan ayrılarak Amerika yolculuğuna hazırlanıyor.

Spor

29.03.2024, 19:18

Milan'ın köklü oyuncusu Olivier Giroud'un geleceği belirsizliğini korurken, Fransız golcünün MLS'e transfer olabileceği gündemde. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Giroud'un Amerika'nın Los Angeles FC takımıyla sözleşme imzalamaya yakın olduğu belirtiliyor.

SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü... Haberi Görüntüle

LOS ANGLES FC İLE SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAZIRLANIYOR

Athletic'in haberine göre, Giroud'un sezon sonunda Milan'dan ayrılarak MLS'e katılması bekleniyor. Özellikle EURO 2024 sonrası bu transferin gerçekleşmesi planlanıyor. MLS yaz transfer döneminin 18 Temmuz'da başlayacağı göz önünde bulundurulduğunda, Giroud'un Amerika macerasına bu tarihten sonra adım atması bekleniyor.

Fenerbahçe yıldız isimle anlaştı! Resmi açıklama geliyor Fenerbahçe yıldız isimle anlaştı! Resmi açıklama geliyor Haberi Görüntüle

YILDIZ OYUNCUNUN KARİYER YOLCULUĞU

Futbol kariyerine Grenoble'nin altyapısında başlayan Giroud, Istres, Tours, Montpellier, Arsenal ve Chelsea gibi önemli kulüplerde oynadı. 2021'de Chelsea'den Milan'a transfer olan Giroud, bu sezon 36 maçta forma giydi. Tecrübeli golcü, bu maçlarda 14 gol atarak önemli bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading