Yandex Metrica

Olay hakem Ivan Bebek Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına atanmıştı! UEFA'dan flaş karar

Olay hakem Ivan Bebek Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına atanmıştı! UEFA'dan flaş karar

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçının 4. hakemi Ivan Bebek oldu. Ivan Bebek, 2016'da UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin Braga ile oynadığı maçta verdiği kararlarla tepki çekmişti. UEFA, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına atanan Ivan Bebek'i geri çekti.

Spor

23.01.2024, 20:00

Avrupa mücadelesinde grup aşamasında son haftaya giriliyor. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden temsilcilerimiz bu hafta son maçlarına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek olan hakemler belli oldu.

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Haberi Görüntüle

OLAY HAKEM FENERBAHÇE MAÇINDAUEFA'DAN IVAN BEBEK KARARI

Fenerbahçe'nin deplasmanda Dinamo Kiev'le karşılaşacağı maçı, Duje Strukan yönetecek. Ivan Bebek ise, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına dördüncü hakem olarak atandı. UEFA, Fenerbahçeli taraftarların tepkisi üzerine Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının dördüncü hakemini değiştirdi. Ivan Bebek yerine Marin Vidulin görev yapacak. Türkiye'de kış saati uygulamasına geçilmediği için Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'A ALMAN HAKEM

Trabzonspor'un sahasında Ferencvaros'u ağırlayacağı maçta Harm Osmers düdük çalacak. UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir-Hearts maçında Goga Kikacheishvili düdük çalarken; Slavia Prag-Sivasspor maçının hakemi ise Rade Obrenovic oldu. 

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'Yİ DOĞRAMIŞTI

2016 yılında Fenerbahce'nin Portekiz'de Braga'ya 4-1 yenildiği UEFA maçını yöneten Hırvat hakem Ivan Bebek, sarı-lacivertlilerin aleyhinde çaldığı kararlar, verdiği penaltı ve gösterdiği 3 kırmızı kartla tepki toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading