Yandex Metrica

Okay Yokuşlu yeni takımını duyurdu! Türk yıldız transfer söylentilerine son noktayı koydu

Okay Yokuşlu yeni takımını duyurdu! Türk yıldız transfer söylentilerine son noktayı koydu

Son dakika haberleri... İspanya La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen Okay Yokuşlu, kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Milli yıldız yaklaşan transfer dönemi öncesi nerede olmak istediğini itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 19:15

Getafe'de oyanayan milli oyuncu Okay Yokuşlu, transfer söylentilerine cevap verdi.

Anadolu ajansına konuşan 27 yaşındaki oyuncunun yeni sezonda La Liga'da devam edeceği öğrenildi.

Sezon başının kendisi için sıkıntılı geçtiğini belirten Okay, "Bu sene kariyerimin en değişik sezonlarında biri oldu. Alışık olmadığım durumlar yaşandı. West Bromwich'te kalmayı planlıyordum ama salgın olması ve başka sebeplerden dolayı transfer gerçekleşmedi. Celta Vigo'daki sezon başı kampında herkes, takımdan ayrılacağım, başka kulübe imza atacağım gözüyle bakıyordu. O yüzden sezon başı kampı da bir nevi takımdan ayrı gibi çalışmıştım. Transfer gerçekleşmeyince takımda kaldım ama o anda takımın içinde tam değildim. İlk 11'i yakalama seviyesinde değildim. Yarım devre öyle geçti. Ondan sonra iyi oynadığım maçlar da oldu ama daha fazla şans bulamayacağımı anladığım zaman takımı değiştirme zamanı geldiğini düşündüm." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

OKAY YOKUŞLU TRANSFER OLACAĞI TAKIMI AÇIKLADI

Getafe'ye kiralık gelidğini söyleyen Okay, "Ligde kaldığımız takdirde Getafe'de devam edeceğim gibi gözüküyor. Şu anda burada mutluyum ve burada başarılı olmak istiyorum. Ailem de mutlu. Öncelikli hedefim burada formayı kapıp, kendi performansımı göstermek. Kendime güvenim var. Futbolda bazen istediğiniz şeyler aynı zamanda denk gelmeyebiliyor. Bunun da bilincindeyim. Artık belirli bir olgunluktayım. Bunu bilerek, isyan etmeyerek, her gün çalışarak o günün geleceğini, o performansı verebileceğimi biliyorum. Bir sonraki sezona şimdiden motive oluyorum. Bir satın alma opsiyonu var. Onu kulübüm kullanırsa ve kümede kalırsak, burada devam edeceğim. Onu da sezon sonunda göreceğiz. Şu an için İspanya'da devam edeceğim gibi gözüküyor." görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading