banner2

Okan Buruk'tan Jesus'a gönderme! Fenerbahçe'ye karşı iki maçı domine ettik

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda Galatasaray'ı şampiyon yapmakta büyük pay sahibi olan Okan Buruk, Fenerbahçe Teknik direktörü Jorge Jesus'a göndermede bulundu. Okan Buruk, Fenerbahçe hocası Jorge Jesus'un 'Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor' sözlerine flaş yanıtlar verdi.

Spor 08.06.2023, 16:06 08.06.2023, 17:22
Abone ol
Okan Buruk'tan Jesus'a gönderme! Fenerbahçe'ye karşı iki maçı domine ettik

2022-2023 sezonunun şampiyonu Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, AA Spor Masası'nın sorularını yanıtladı. Okan Buruk, Fenerbahçe hocası Jorge Jesus'un 'Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor' sözlerine cevap verdi.

TÜRKİYE'YE GELEN YABANCI HOCALAR BİZİ HEP KÜÇÜMSEDİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus hakkında şu şekilde konuştu, "

Daha önce 'Okan Buruk hakemlerle ilgili konuşuyor, Jorge Jesus konuşmuyor' diyorlardı ama bu daha sonra değişti. Çok fazla lig görmüş bir adam değil. Avrupa'da hiçbir büyük ligde çalışmamış bir teknik adamın Türkiye'yi değerlendirmesi komik geliyor. Icardi, Mertens, Zaniolo değerlendirse anlarım ama Avrupa'da çalışmayan insanın, Türkiye Ligi'ni değersiz bulması komik geliyor"

"Sevilla maçlarına Fenerbahçe iyi oynadı, Türkiye Ligi'nde bu takım. Başarılı performans sergiledi. Sadece Jesus değil, Türkiye'ye gelen yabancı hocalar hep Türkiye'yi küçümsemiştir. Hiçbiri de başarılı da olamamıştır. Son 16 şampiyon Türk teknik adam! Türk teknik adamların başarısı da küçük görülmüştür. Bunu kırmamız gerekiyor. 16 şampiyonluk yeterli sayı."


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!