Yandex Metrica

Okan Buruk'tan Grillitsch açıklaması: Görüşmemiz oldu ama...

Okan Buruk'tan Grillitsch açıklaması: Görüşmemiz oldu ama...

Hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, maç sonrası transfer gündeminde yer alan Grillitsch için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa'yı Kerem Aktürkoğlu ve Haris Seferovic'in golleriyle 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, transfer gündemine ilişkin de konuşurken belirsizliğini koruyan Florian Grillitsch'ın kadroya katılması konusuna da açıklık getirdi. İşte Okan Buruk'un açıklamalarından satır başları:

YENİ TRANSFERLERE ÖVGÜ

"İnşallah Galatasaray'a yakışır bir takım olacağız. Yönetimimiz inanılmaz çaba veriyor. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Haris ve Leo bugün oyuna girdiklerinde enerji yükselttiler. Böyle lider ve tecrübeli oyuncular önemli. Transfer konusu bizim özelimiz ama Türkiye'de maalesef hiçbir şey özel kalmıyor. Bu anlamda rahatsızlıklarımız var. Nereden çıkıyor, nasıl çıkıyor bilmiyoruz ama... Transfer işi özeldir. Bundan sonra transferi özel olarak yapacağız."

"SORU İŞERATLERİMİZ VAR"

"Grillitsch ile görüşmemiz olmuştu ama bizim de soru işaretlerimiz var. Şu anda bir takımla çalışmıyor, direkt takım idmanına başlayabilecek oyuncular üstünde duracağız. Berkan-Taylan-Alex gibi iyi oyuncularımız da var, Hamza var. Bu oyunculardan değişik, daha dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sadece dinamik değil, topu da iyi kullanan bir oyuncu istiyoruz ama o da o zaman 50 milyon euro oluyor."

ALİ AKMAN AÇIKLAMASI

"Kolay değil transfer. Herkese uçağa atla gel diyemiyorsunuz. Kulübü, eşi, çocuğu, ailesi, annesi, babası oluyor. Bir sürü şey var. Denedik. Daha erken bitirmeyi denedik. Yavaş yavaş oyuncular da geliyor. Şu an yaptığımız transferler, direkt katkı sağlayacak isimler. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir."

"EVE GİDEMEDİM"

"Sadece takıma odaklanmam gereken bir dönemde bir yandan transfere odaklanıyoruz. Son iki günde eve gitme fırsatım bile olmadı. Zor bir dönem ama inşallah sonu güzel olan bir yere çevireceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading