Yandex Metrica

Okan Buruk istemediği futbolcuları yönetime bildirdi! İçlerinde yıldız futbolcu da var...

Okan Buruk istemediği futbolcuları yönetime bildirdi! İçlerinde yıldız futbolcu da var...

Galatasaray Teknik Direktörülük koltuğuna oturan Okan Buruk, takımı şekillendirmeye başladı. Buruk, takımda görmek istemediği futbolcuların listesini yönetime bildirdi.

Spor

23.01.2024, 19:28

Yeni teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'da takımda görmek istemedği futbolcuların listesi belli oldu. Bu isimlerin başındaysa Sacha Boey geliyor. Galatasaray'a geldiği dönemde performansıyla adıyla söz ettiren, ancak yaşadığı sakatlıktan sonra ciddi bir form düşüklüğü yaşayan Sacha Boey'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El Clasico'da forma giyecek mi? Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El... Haberi Görüntüle

GALATASARA'DA TAKIMDAN AYRILMASI BEKLENEN FUTBOLCULAR 

Diagne'nin ve Gomis'in maliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray, bu oyunculara gelen teklifleri değerlendirme altına alacak. Genç oyuncu Mostafa Mohamed'e ise iyi bir teklif gelmesi halinde transferine izin verilecek. Kadroda düşünülen isimlerden biri olmasına rağmen ayrılık talebini yönetime ileten Brezilyalı oyuncu Marcao'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oyuncuyla, Sevilla yakından ilgileniyor. Geçen sezonu Taawon'da kiralık geçiren Christian Luyindama, Galatasaray'a geri döndü. 2 yıl daha sözleşmesi olan Demokratik Kongolu stoper de Okan Buruk'un planları arasında yer almıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading