Yandex Metrica

Nou Camp'ta Xavi izdihamı! Efsane isim imzayı attı

Nou Camp'ta Xavi izdihamı! Efsane isim imzayı attı

Son dakika haberleri... Barcelona'nın yeni teknik direktörü olan Xavi Hernandez resmi imzayı attı.

Spor

23.01.2024, 18:16

La Liga devi Barcelona efsane futbolcu Xavi Hernandez için Nou Camp'ta imza töreni düzenledi.

Yaklaşık 25 bin taraftarın eşlik ettiği törende Xavi'ye yoğun sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Kendisini kulübe bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza atan 41 yaşındaki genç teknik adam, uzun bir aranın ardından yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu ve Barcelona'yı özlenen günlere döndürmek için mücadele edeceklerini ifade etti.

Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar nereli, kaç yaşında? Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar... Haberi Görüntüle

XAVİ: GERİ DÖNECEĞİMİ BİLİYORDUM

Futbolculuğu döneminde ayrılırken geri döneceğine inandığını söyleyen Xavi, "2015'te hayalim geri dönmekti ve geri dönüyorum. Maksimum sorumluluk ve maksimum istekle çok çalışmamız gerekiyor. Hemen işe başlamak istiyorum. Barça'nın evim olduğunu hissediyorum ama ne kadar büyük bir sorumluluğum olduğunun da farkındayım. Zor bir zamanda geldim fakat hazırım" ifadelerini kullandı.

Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Haberi Görüntüle

XAVİ: ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN BİRLİKTE OLMALIYIZ

"DNA'm değişmedi. Topa sahip olan, şans yaratan, yoğun tempolu bir Barça... Birçok şeyi toparlamamız gerekiyor. Kulübü tanımak bir avantaj. Hepimiz aynı yönde mücadele etmeliyiz. Barça'nın bir kez daha şampiyonluklar peşinde koşması için hep birlikte olmalıyız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading